Συνδεθείτε

Ποιοί Είμαστε

"Η Τέχνη είναι το υψηλότερο μέσο που βοηθαεί τους ανθρώπους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Τίποτε δεν μας ενώνει καλύτερα από μια κοινή καλλιτεχνική συγκίνηση."
Γιώργος Σεφέρης

Με βασικό άξονα και κύριο μότο το απόφθεγμα του Γιώργου Σεφέρη, ο Γιάννης, η Δώρα, ο Αντώνης και μία μικρή ομάδα δημιουργών, γνήσιοι λάτρεις της καλής τέχνης σε όλες τις μορφές έκφρασής της,αποφάσισανε να φτιάξουν το kallitexnis.gr

H πλατφόρμα μας, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία δοκιμαστική λειτουργία και δέχεται καθημερινά βελτιώσεις και αλλαγές, έρχεται για να καλύψει μία σειρά από ανάγκες που όλοι έχουμε λίγο-πολύ. Σκοπός μας είναι μέσα από το δωρεάν αυτό website, να δημιουργηθεί η πρώτη οργανωμένη Ελληνική κοινότητα καλλιτεχνών, μέσα στην οποία θα αναδεικνύονται νέοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες.που να προβάλει από τον πιο γνωστό εώς και τον πιο νέο και ταλαντούχο καλλιτέχνη. Στο πλαίσιο αυτού του στόχου, παρέχονται μια σειρά από εργαλεία τόσο στους νέους καλλιτέχνες, που επιθυμούν να προβάλουν την δουλειά τους και να αναζητήσουν συνεργασίες, όσο και σε αυτούς που αγαπούν την τέχνη και επιθυμούν να μαθαίνουν και να ενημερώνονται γι αυτήν.

Κοινός παρονομαστής για όλους μας είναι η αγάπη και ο σεβασμός για την καλλιτεχνία.Ευελπιστούμε ότι θα σας βρούμε συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό.

johnv
Γιάννης Βαρσάμης Δώρα Πετράκη Aντώνης Ζαφειρόπουλος

...προγραμματιστής και οραματιστής αυτού του site.

Υπεύθυνος για ότι λειτουργεί και ότι όχι.

...κατα κόσμον οικονομολόγος και άνθρωπος  της λογικής.

Στην πραγματικότητα όμως άνθρωπος με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ροπή στη συγγραφή και στιχουργική.

...γεννημένος καλλιτέχνης.

Αρχιτέκτονας με δημιουργικές τάσεις στο θέατρο και την μουσική.

Подробнее на сайте: http://dohodok.ru http://leadnews.ruhttp://tryjoomla.nethttp://my-immobility.ru http://my-houseroom.ruhttp://body-treatment.ruhttp://repair-dwelling.ru
http://buy-immobility.ru http://joomspider.com
http://choose-house.ru
http://kupil-jilie.ru
http://health-treatment.ru
http://maintain-health.ruGo to top of pagehttp://java-code.ru http://grand-finance.ru

Αναλυτικοί σύνδεσμοι
και πληροφορίες

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε δωρεάν