Συνδεθείτε

Ελεύθερη Διακίνηση

Το περιεχόμενο του "kallitexnis.gr" διέπεται από τους κανόνες της ελεύθερης διακίνησης.

Μπορείτε να αντιγράψετε (και συμφωνείτε σε αυτό όταν κάνετε καταχώρηση) οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο website με υποχρέωση την παραπομπή στην συγκεκριμένη σελίδα που αντιγράψατε (και όχι στην κεντρική μας σελίδα).

Εννοείτε ότι μουσική, video και οποιοδήποτε άλλη καλλιτεχνική δημιουργία ανήκει στους δημιουργούς και στους πνευματικούς δικαιοδόχους της. Ο kallitexnis.gr δεν φέρει καμμία απολύτως ευθύνη για πιθανό υλικό το οποίο μπορεί να ανέβει στις ιστοσελίδες μας από κάποιον που δεν είναι ο νόμιμος κάτοχός του. Σε περίπτωση που τέτοιο υλικό βρεθεί ο χρήστης θα γίνει ban (ακυρωθεί η χρήση του λογαριασμού του) και το υλικό θα κατέβει άμεσα.

Η κοινότητά μας υπάρχει με σκοπό να βοηθάει τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς. Μπορείτε να ανεβάζετε υλικό το οποίο υπάρχει νόμιμα ελεύθερα στο ιντερνετ π.χ. youtube αλλά όχι links σε torrents ή παρόμοιες μηχανής αντιγραφής. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε ότι είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης εώς το σημείο όπου προσβάλλονται τα δικαιώματα των δημιουργών.

Φιλικά.

Kallitexnis.gr

Подробнее на сайте: http://repair-dwelling.ru http://choose-house.ruhttp://my-immobility.ru http://java-code.ruhttp://my-houseroom.ru
http://grand-finance.ruhttp://kupil-jilie.ru http://buy-immobility.ruhttp://joomspider.comhttp://health-treatment.ru http://dohodok.ru
http://tryjoomla.nethttp://leadnews.ru http://body-treatment.ru
http://maintain-health.ru

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε δωρεάν