Συνδεθείτε

BLA BLA FESTIVAL - ΠΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ στο BlackBox

Το BlackBox διοργανώνει το πρώτο BLA BLA FESTIVAL, ένα διήμερο φεστιβάλ για τις παραστατικές και τις εικαστικές τέχνες.


Όλοι έχουν μια ιστορία να πουν. Το να μοιραστείς την ιστορία σου με τον άλλο, θέλει θάρρος και δύναμη. Και υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος για να ειπωθεί. Ο δικός σου.
Έλα κι εσύ να πεις την ιστορία σου στο BlackBox! Θέατρο, χορός, περφόρμανς στη σκηνή, video art, εικαστικά και φωτογραφία στο φουαγιέ! Μια συνάντηση τεχνών και ανθρώπων, ιστορίες για όλους, ιστορίες από όλους. Ένας πραγματικός διάλογος ανθρώπων και τεχνών, όπου η κάθε ιστορία αξιώνει να ακουστεί και να κατανοηθεί.
Κι επειδή σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς η επικοινωνία κι ο αυθορμητισμός σπανίζουν, ο χρόνος υποβολής προτάσεων ορίζεται για ένα διάστημα μόλις 10 ημερών! Γιατί οι ιστορίες μας δε χρειάζεται πάντα να είναι «προετοιμασμένες». Ενίοτε χρειάζεται μόνο η πρόθεσή μας να τις επικοινωνήσουμε.
Ένα διήμερο φεστιβάλ – δοκιμασία παράλληλων δράσεων, όπου το ζητούμενο δεν είναι απλά το να παρουσιαστεί κάτι, αλλά αυτό το κάτι να είναι η αλήθεια μας, η γέφυρά μας προς τον άλλο.

Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου.
Μέγιστη διάρκεια παραστατικών προτάσεων: 15’
Πληροφορίες – υποβολή προτάσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το 2310829254

BlackBox
Βασ. Όλγας 65 και Φλέμινγκ 2
T: 2310829254
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W: http://www.black-box.gr
F: http://www.facebook.com/blackboxthessaloniki


Επικοινωνία
ArtMinds
Γιάννης Γκουντάρας
Δάφνη Μουστακλίδου
Τ: 6972294695
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W: www.artminds.gr
F: https://www.facebook.com/ArtMindsThess

 

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε δωρεάν