Συνδεθείτε

Καλοκαιρινό εργαστήρι συγγραφικής τέχνης...εκεί που σκάει το κύμα!

Writing  Summer  Workshop

Του εργαστηρίου συγγραφικής τέχνης “Script & ART.net”

 


Όπως σε κάθε Workshop έτσι και τώρα, σκοπός μας είναι να γράψουμε! Αφήνουμε στην άκρη λοιπόν τη θεωρία και χτίζουμε τα θεμέλια πάνω σε ένα κείμενο της έμπνευσης σας, το οποίο δουλεύουμε μαζί έως το βαθμό που εσείς νοιώθετε ασφαλείς για να το συνεχίσετε. Γινόμαστε παρέα, διασκεδάζουμε, επιδιώκουμε συγγραφικές εμπειρίες και ...περιπέτειες!

Η διάρκεια του Workshop ορίζεται στις 4 ημέρες. Θα πραγματοποιηθούν δύο αυτοτελείς κύκλοι κατά τον μήνα Ιούλιο.
Ο πρώτος αφορά τις ημερομηνίες από Παρασκευή 1 Ιουλίου έως και Δευτέρα 4 Ιουλίου και ο δεύτερος από Παρασκευή 15 Ιουλίου έως και Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016. Μπορείτε να δηλώσετε έναν απο τους δύο κύκλους ή και τους δύο (με έκπτωση 40% για τον δεύτερο κύκλο)
Το workshop θα πραγματοποιείται και τις 4 ημέρες κατά τις πρωινές ώρες 11.00-14.00 και τις απογευματινές 18.00-21.00.

Το Summer Workshop θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική στο “Thalatta Κalamitsi Village Camp” στο Καλαμίτσι, νότιο άκρο της Σιθωνίας).
Μπορείτε να διαμείνετε στο http://www.thalattacamp.gr/en/pages/kalamitsicamping σε ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα για 2-4 άτομα, ενοικιαζόμενα ξύλινα σπιτάκια για 4 ή 6 άτομα, ή και σκηνές. Το κάμπινγκ έχει υπαίθριο γυμναστήριο, πισίνα, μπαρ, εστιατόριο, μπαρ κ.α. Πολύ κοντά βρίσκεται το χωριό Καλαμίτσι με ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Η κράτηση του καταλύματος της επιλογής σας γίνεται από εσάς (προτείνεται το αργότερο ως τη 10η Ιουνίου). Όσοι από τους συμμετέχοντες συνοδεύουν παιδιά σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με άξονα τη γραφή, τα εικαστικά και το θεατρικό παιχνίδι (για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την απασχόληση των μικρών μας φίλων απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6938706347)


Συνολικό κόστος συμμετοχής στο workshop: 100 ευρώ* για το κάθε τετραήμερο (οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται αυτοί με την επιλογή της διαμονής και του κόστους της, ενώ το Script & ART net βοηθάει στην εξεύρεση κατάλληλου καταλύματος)

Δήλωση Συμμετοχής : έως τις 10 Ιουνίου 2016


Συντονίζουν οι: Σωτήριος Γάκος & Πηνελόπη Χριστοπούλου


Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6936307305 και 6938706347 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

* οι μαθητές μας έχουν έκπτωση 25%

φοιτητές 25% άνεργοι 30%

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε δωρεάν