Συνδεθείτε

Ο Θάνος Ολύμπιος & ο Μίμης Πλέσσας παρουσιάζουν το ''Άλλο Ένα Σάββατο''!!

Ο Θάνος Ολύμπιος είναι πτυχιούχος του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει πτυχίο κλασσικού πιάνου, πτυχία ανωτάτων θεωρητικών σπουδών μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ ft. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ: ΖΩΗ - OFFICIAL VIDEO CLIP‏

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Μιτζέλου ονομάζεται ΖΩΗ. Με rock-soul ήχο, σκληρό, έντονo και εξωστρεφή, ντύνει τον ωμό, επιθετικό, πολιτικοκοινωνικό λόγο του Χάρη Καφετζόπουλου με τον οποίον έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία γράφοντας τραγούδια για τους θρυλικούς Τερμίτες όπως το "Πάρε με από εδώ" και "Θεά του σκοταδιού".

Διαβάστε περισσότερα...

H Satellite Records παρουσιάζει τον Mario Mental

O Mario Mental είναι αυτοδίδακτος μουσικός παραγωγός και ραππερ απο την Λάρνακα της Κύπρου. Βρίσκεται στον χώρο τα τελευταία 20 χρόνια ερμηνεύοντας στα αγγλικά και στα ελληνικά με σημαντικές επιτυχίες όπως το ''Winner'' και το ''Μέσα Στο Μαγαζι''.

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΕO SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ POLITICALLY INCORRECT: FOR YOU

Οι Politically Incorrect, η δυναμική Pop-Rock μπάντα από τον Πειραιά, με την επιτυχημένη πορεία του single τους “Where Did I Go Wrong” κατέκτησαν τα μεγαλύτερα ροκ ραδιόφωνα της χώρας. Λίγο μετά με το δεύτερο single τους “Puppet” απέδειξαν ότι η αρχική τους επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήταν κι ότι ήρθαν για να μείνουν!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε δωρεάν