Συνδεθείτε

Οδηγίες Χρήσης

Μέσα από αυτό το κείμενο θα προσπαθήσουμε να σας παρουσίασουμε όλες τις δυνατότητες που σας δίδονται τόσο ως απλός χρήστης - λάτρης των τεχνών, όσο και ως επαγγελματίας καλλιτέχνης (πάντα δωρεάν για όλους):

Καλλιτέχνης - Eπαγγελματίες

Το σύστημα καταχώρησης του kallitexnis.gr αποτελείται από 2 ανεξάρτητα τμήματα μεταξύ τους, την καταχώρηση του προφίλ σας ως μέλη στην κοινότητα, και τις καταχωρήσεις που μπορείτε να κάνετε για τo επαγγελματικό σας προφίλ. Σε όλες τις περιπτώσεις οι καταχωρήσεις σας είναι δωρεάν.

Α. Εγγραφή σαν μέλος/κοινότητα:

Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο σύστημα ως μέλη.

eggrafi

Για να το κάνετε αυτό πατήστε το κουμπί "Συνδεθείτε" από επάνω δεξιά και στη συνέχεια κλικάρετε στο "Εγγραφείτε Δωρεάν".

Το πρώτο βήμα της εγγραφής θα σας ζητήσει τα βασικά στοιχεία, δηλάδη το όνομά σας, όνομα μέλους (αυτό που φαίνεται δημόσια και θα χρησιμοποιείται για να συνδεθείτε μετά), το email σας και ένα κωδικό.

1ovima

Πατώντας το κουμπί "Επόμενο" βρισκόμαστε στο δεύτερο βήμα όπου υπάρχει η επιλογή που σας ρωτάει εάν είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης καλλιτέχνης, φτιάχνετε ένα λογαριασμό για κάποιο καλλιτεχνικό γκρουπ ή ομάδα (π.χ. πολιτιστικό σύλλογο, συγκρότημα κλπ) ή είστε απλό μέλος της κοινότητας.

2ovima

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή μία σειρά από πεδία εμφανίζονται και απαιτούν την συμπλήρωσή τους, όπως η εικόνα που ακολουθεί. Στα πεδία αυτά υποχρεωτική είναι μόνο η συμπλήρωση όσων έχουν κόκκινο άστρο δίπλα  στους τίτλους τους. Επίσης, στη δεξιά πλευρά μπορείτε να επιλέξετε αν τα πεδία αυτά θα εμφανίζονται δημόσια, μόνο για τα μέλη της κοινότητας, μόνο για τους φίλους σας ή σε κανένα:

3ovima

Στο τέλος της εγγραφής μπορείτε να ανεβάσετε την φωτογραφία που θα φαίνετε στο προφίλ της κοινότητας (γνωστό ως avatar) ή κάποια αντιπροσωπευτική εικόνα. Εάν δεν επιθυμείτε να ανεβάσετε κάτι πατήστε "Προσπέρασμα".

Αναλόγως με το προφίλ που έχετε επιλέξει μέσα στην κοινότητα θα εμφανίζετε ένα πολύ μικρό γράμμα "Κ" εάν είστε καλλιτέχνης, "G" εάν έχετε κάνει προφίλ γκρουπ/ομάδας/συγκροτήματος/συλλόγου ή αλλιώς "Μετά το πέρας της εγγραφής θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Παρακαλούμε εάν δεν λάβετε αυτό το email εντός ολίγων λεπτών, ελέγξτε την περιοχή με την "Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία" (Junk Folder). Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Προσοχή: Η κοινότητα που έχετε γραφτεί στο (Α) και δημιουργήσει λογαριασμό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το καλλιτεχνικό σας προφίλ, αλλά το γενικό προφίλ ως χρήστη στο σύστημα. Για το καλλιτεχνικό σας προφίλ θα πρέπει να προχωρήσετε στο 2ο βήμα

Περισσότερα περί κοινότητας (Σύντομα) 

2. Καταχώρηση Επαγγελματικού/Ερασιτεχνικού προφίλ καλλιτέχνη ή ομάδας/γκρουπ/συγκροτήματος

Απαραίτητο για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση είναι να έχετε ενεργοποιήσει το όνομα χρήστη μέσω του email που έχει σταλεί. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε "Νέα καταχώρηση Καλλιτέχνη" από επάνω αριστερά σε οποιαδήποτε οθόνη και να συνδεθείτε.

Η πρώτη επιλογή που εμφανίζετε αφορά την κεντρική κατηγορία που θέλετε να βρίσκεται η καταχώρησή σας. Όπως θα παρατηρήσετε υπάρχουν πολλές επιλογές με σκοπό να βοηθήσουν στην εύκολη αναζήτηση από πλευράς του χρήστη και ταυτόχρονα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. 

Αφού επιλέξετε κατηγορία και υποκατηγορία μπορείτε να ξεκινήσετε την καταχώρηση των στοιχείων σας. Η καταχώρηση είναι αρκετά απλή όπως θα δείτε. 

Подробнее на сайте: Go to top of pagehttp://choose-house.ruhttp://buy-immobility.ru http://body-treatment.ru http://repair-dwelling.ruhttp://my-houseroom.ruhttp://health-treatment.ru http://grand-finance.ru http://maintain-health.ruhttp://leadnews.ru
http://my-immobility.ruGo to top of pagehttp://kupil-jilie.ruhttp://joomspider.comhttp://dohodok.ru
http://java-code.ru
http://tryjoomla.net

Αναλυτικοί σύνδεσμοι
και πληροφορίες

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε δωρεάν